vrijdag 24 oktober 2014

Turkije 2014!

Hej hej!

Vorige week had ik herfstvakantie en ben ik lekker naar Turkije geweest!
Elke herfstvakantie gaan we met de hele familie naar Turkije, dit doen we nu al iets van 10 jaar. De laatste jaren zijn we elke keer naar hetzelfde resort gegaan, namelijk Limak Arcadia in Belek. Dit was alweer de 5e keer dat we erheen gingen!
Limak Arcadia is een 5 sterren resort in het plaatsje Belek. Het resort heeft 3 zwembaden, verschillende restaurants en bars en ligt aan het strand. Er zijn verschillende activiteiten die het entertainment team organiseren, namelijk darten, schieten, volleyballen, dansen, waterpolo en nog veel meer :)


De dagen bestonden vooral uit eten, drinken, zwemmen, zonnen, eten, drinken, zwemmen, zonnen, eten, show kijken, muziek luisteren, drinken, dansen, slapen. Heel vervelend dus ;)
Een avond was er bijvoorbeeld sushi

Bij het ontbijt stond deze chocoladefontein

1 keer was er een schuimparty in de middag, deze was in de discotheek bij het strand. Ik was nog nooit eerder naar een schuimparty geweest, maar het was zo vet! :D

Ook was er een avond Oktobeerfest!


Bijna elke avond gaven de mensen van het entertainment team hele mooie shows, wij hebben Gladiator, Michael Jackson en Pirates of the Arcadia gezien.
Gladiator
Gladiator
Michael Jackson
Pirates of the Arcadia
Pirates of the Arcadia

Het was weer een ontzettend leuke en relaxte week. Limak Arcadia is echt een aanrader als je er even tussenuit wilt en is leuk voor zowel jong als oud.
Xx Carmen

2 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal gezellig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben zelf ook in turkije geweest en heb er uitstekend van genoten ! zo te zien jullie ook !

    BeantwoordenVerwijderen