donderdag 27 februari 2014

Foto's: Wandeling bos en meer

Hej hej!

Van het weekend zijn we wezen wandelen want het was eindelijk lekker weer! De sneeuw is helemaal weg en overdag is het gelukkig gewoon boven de 0 graden.
We hadden dit keer een lange wandeling gemaakt. Eerst liepen we een stukje door het dorp, daarna gingen we over 2 bruggetjes naar de overkant van het meer Hönshyltefjorden.

Op dit kaartje kan je zien hoe we liepen: 




Hierna gingen we het bos in.
Weet je nog dat het zo stormde rond 5 december? Toen stormde het hier in Zweden ook. Nog steeds zie je overal omgevallen en gespleten bomen.

We liepen het bos uit en kwamen langs weilanden. Op de foto's hieronder kan je zien dat het echt ontzettend nat is hier. Wat eerst gewoon grond was, is nu een soort moeras geworden.

We kwamen deze aparte boom tegen. Het lijkt een beetje op een eng monster met een grote bek en allemaal lange, enge tentakels ;) Waar vinden jullie het op lijken? Wat zien jullie in deze boom?

Ook kwamen we deze oude kar/wagen tegen. Het stond gewoon midden in het bos en was helemaal verroest...


Als laatst kwamen we weer bij twee bruggen, ook hier heb ik nog een paar foto's genomen. Dit deel van het meer Hönshyltefjorden is vlak bij ons huis, zoals je kan zien op het kaartje in het begin van deze blogpost.

Alles is nog erg saai en grauwig, maar toch voel je dat de lente in de lucht is als de zon schijnt. Jammer genoeg staat er al de hele week een stevige, koude wind, zodat het toch nog steeds erg koud is buiten.
Ik hoop dat de lente snel komt, zodat alles mooi groen wordt en de zon wat vaker tevoorschijn komt!

Xx Carmen
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11839137/?claim=g3zkwzxhqqg">Follow my blog with Bloglovin</a>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten