woensdag 15 april 2015

Aanrader: Happening app


Hej hej!

Een tijdje geleden kwam een vriendin van me met deze leuke app. Ik heb hem gedownload en vandaag ga ik er over vertellen!

Bij deze app zit je met meerdere mensen in een groep en kan je verschillende dingen doen.




1. Er is een chat waar je met alle mensen die in de groep zitten kunt chatten.

2. Photo Hunt: Dit is een competitie. Er komt om de paar dagen een nieuwe photo hunt, wie het eerst deze foto maakt krijgt 10 punten. Onder andere maak een foto met een tuinkabouter, maak een foto met een Ford Ka, maak een foto in je pyjama en maak een foto met een gevouwen zwaantje. Allemaal van die grappige foto's :)

3. Split the bill: Wanneer je met ze allen uit eten bent geweest of een drankje heb gedronken, kan je met deze app precies uitrekenen hoeveel iedereen moet betalen. Handig toch?!

4. Agenda: Hier kan je evenementen aanmaken en aangeven dat je naar de evenementen gaat.

5. Ranking Game: Dit is een soort quiz/poll. Elke dag wordt er een vraag gesteld en moet jij de anderen indelen en raden waar de anderen jou indelen. Bijvoorbeeld Wie is het gekst? Wie leeft het ongezondst? Wie is een alien? Wie maakt de meeste selfies?

6. Selfie Time: Hier kan je zelf een thema aangeven en dan moet de rest van de groep een selfie maken in dat thema!

7. Anonieme chat: Hier kan je anoniem chatten :)

Dit zijn een paar van de leuke apps die in Happening zitten. Houd je van een leuke app samen met vriendinnen en heb je nog genoeg geheugen op je mobiel? Dan zal ik zeker deze app downloaden :)

Hedjå!
Xx Carmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten