woensdag 22 april 2015

Aanrader: Trivia Crack App

Hej hej!

Laatst kwam mijn neefje met deze app aanzetten, ik heb hem gedownload en ben meteen verslaafd geraakt. Vandaag vertel ik er meer over!

Trivia Crack is een quiz die je tegen je vrienden kan spelen. Er wordt eerst aan het rad gedraaid om de categorie te bepalen. De categorieën zijn wetenschap, amusement, kunst, historie, sport en geografie. 

Je draait aan het rad en krijgt een vraag uit die categorie. Wanneer je deze goed beantwoord moet je opnieuw aan het rad draaien en krijg je nog een vraag uit de gedraaide categorie. Wanneer je 3 vragen goed heb kan je kiezen of je voor de kroon of de uitdaging gaat. Ook kan je meteen een kroontje draaien.
Wanneer je de vraag verkeerd beantwoord is de tegenstander aan de beurt.
Als je voor de kroon kiest mag je zelf een categorie kiezen en de vraag beantwoorden. Wanneer je deze vraag goed beantwoord krijg je een poppetje wat bij die categorie hoort. In totaal zijn er 6 poppetjes en je wint het spelletje wanneer je al de 6 poppetjes verzamelt hebt.
Kies je voor de uitdaging, dan krijgen jij en je tegenstander allebei 1 vraag van elke categorie. Er wordt om een poppetje gespeeld, wanneer jij de meeste vragen goed hebt beantwoord pik je het poppetje van je tegenstander. Wanneer de tegenstander wint gaat jouw poppetje weg.
Ook kan je een groepsuitdaging maken. Voor deze uitdaging nodig je verschillende vrienden uit. Iedereen krijgt 12 vragen en degene die de meeste vragen goed beantwoord wint de groepsuitdaging.

Ik vind het echt een leuke app voor als je even niks te doen hebt, bijvoorbeeld in de trein. Ook leer je van alles, dus dat is mooi meegenomen!

Hejdå!
Xx Carmen

2 opmerkingen: