dinsdag 16 augustus 2016

Bloginsider: 2WMN en Boursin

Hej hej!

Laatst mocht ik weer meedoen met een bloginsideractie! Dit keer was ik bloginsider voor de website 2WMN en Boursin. Ik werd uitgedaagd om de ultieme vrijdagmiddagborrel voor te bereiden, natuurlijk met Boursin. Vandaag wil ik drie lekkere receptjes met jullie delen, perfect voor bij de vrijdagmiddagborrel (of een andere dag) of als brijgerechtjes bij een kom soep.

Ik kreeg dit leuke pakketje met 2 pakjes Boursin Garlic & Herbs en een doosje met 4 mesjes van het merk Boska Holland, heel leuk!

Gevulde champignons met Boursin

Wat heb je nodig:
- Grote champignons
- Boursin Garlic & Herbs
- Crème Fraîche
- Verse kruiden zoals bieslook, knoflookteentje, peterselie
- Peper en zout
- Beetje olijfolie
- Geraspte kaas

Wat moet je doen:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
2. Boen de champignons schoon met een stukje keukenpapier of een borsteltje en verwijder het steeltje
3. Snijd de kruiden fijn en pers het knoflookteentje
4. Meng de Boursin met de verse kruiden, peper, zout en het knoflookteentje in een kommetje
5. Vul de champignons met het Boursinmengsel met behulp van een theelepeltje
6. Doe wat olijfolie in een ovenschaal en verdeel dit met een kwastje
7. Leg de champignons in de ovenschaal en strooi er wat geraspte kaas overheen
8. Bak de champignons voor ongeveer 20 minuten in het midden van de oven


Courgetterolletjes gevuld met Boursin

Wat heb je nodig:
- 1 courgette
- Boursin Garlic & Herbs
- Olijfolie
- Peper en zout

Wat moet je doen:
1. Was de courgette en snijd in dunne plakjes. Gebruik eventueel een kaasschaaf of rasp voor extra dunne plakken
2. Verwarm een grilpan
3. Smeer wat olijfolie op de courgetteplakjes met een borsteltje
4. Bak de courgetteplakjes totdat ze goudbruin zijn aan beide kanten
5. Laat ze wat afkoelen
6. Leg met behulp van een theelepel een schepje Boursin op het courgetteplakje en rol op
7. Leg alle rolletjes in een leuk schaaltje en strooi er wat peper en zout overheen


Gevulde ciabatta met Boursin, kipfilet en zongedroogde tomaten

Wat heb je nodig:
- Ciabatta brood
- Plakjes kipfilet
- Zongedroogde tomaatjes
- Boursin Garlic & Herbs
- Geraspte kaas

Wat moet je doen:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
2. Snijd de ciabatta, maar snijd het niet helemaal door
3. Vul de ciabatta met de Boursin, kipfilet en zongedroogde tomaatjes. Gebruik een bakje, zet deze op de kop en leg hier de ciabatta op. Op deze manier blijven de sneden goed open staan
4. Verdeel wat geraspte kaas over de ciabatta
5. Bak in het midden van de oven voor ongeveer 18 minuten

Mmm, wat ontzettend lekker zijn al deze hapjes! De gevulde champignons smaken echt heel goed, het gevulde brood is heerlijk krokant en de Boursin is lekker gesmolten, de courgetterolletjes smaken weer heel anders dan dat je courgette normaal eet. Echt alle drie aanraders! Super makkelijk te maken en heel erg lekker.
Neem vooral nog even een kijkje op de website van 2WMN, hier staat namelijk een leuk artikel voor een geslaagde vrijdagmiddagborrel met allerlei tips!

Hejdå!
Xx Carmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten