vrijdag 15 mei 2015

Favoriete blogs & Youtube kanalen

Hej hej!

Ik vind het echt heerlijk om verschillende blogs te lezen en filmpjes te kijken op Youtube. Vandaag vertel ik welke blogs en Youtube kanalen ik volg!



DisforDazzle
Diana schrijft over van alles en nog wat; beauty, lifestyle, fashion en meer. Ze maakt ook filmpjes op Youtube, hier laat ze bijvoorbeeld haar favoriete boeken zien, lookbooks en vlogs.



Foodgloss
Frances maakt super leuke video's van verschillende recepten. Heel makkelijk te volgen en altijd een goeie uitleg. Ook geeft ze soms tips over verschillende dingen in de keuken en vaak heeft ze bezoek van andere Youtubers.



VeraCamilla
Vera blogt over beauty en maakt hier ook verschillende filmpjes over. Ik vind vooral haar foto's erg mooi en ook haar reviews zijn makkelijk te lezen en zien er altijd heel mooi uit.


Lifesplash
Jiami blogt vaak over fashion en beauty, maar ook over persoonlijke dingen en persreisjes. Ook Jiami heeft een Youtube kanaal waar ze filmpjes maakt over haar outfits, vlogs en challenges. Ze is nog jong, maar heeft nu al heel veel bereikt. 


KittehsCupcakes.nl
KittehsCupcakes
De zussen Larissa en Tara bloggen over lifestyle, fashion en beauty en maken hier ook filmpjes over. Ze delen vaak hele leuke DIYs en laten vaak hun outfits zien.



Teskuh
Teske blogde eerst veel over beauty, maar nu heeft ze haar blog omgegooid naar een meer persoonlijke blog. Ze koopt alleen nog maar producten die niet op dieren getest zijn, laat vaak foto's van haar week zien en verschillende shoplogs. Ook Teske is actief op Youtube, waar ze vaak verschillende filmpjes over van alles en nog wat plaatst.



Furtjuh
Rutger maakt verschillende filmpjes waarin hij zingt, parodieën doet en challenges aangaat. Hij is ontzettend grappig en na het kijken van zijn filmpjes lig je gegarandeerd in een deuk.



Beautygloss
Mascha blogt en maakt filmpjes over beauty, haar, verschillende tutorials en persoonlijke foto's. Elk jaar organiseert ze de Beautygloss Party, een groot feest met verschillende artiesten en beautystands.



Misslipgloss
Cynthia blogt en maakt filmpjes over beauty en lifestyle. Ze laat foto's zien van wat zij die week allemaal gedaan heeft, plaatst reviews over geteste producten en maakt verschillende tutorials.



Beautylab
Serena blogt en maakt filmpjes over recepten, fashion, beauty en lifestyle. Ze is de zus van de meiden van KittehsCupcakes en ze werken dan ook vaak samen aan filmpjes. Ook komen er veel DIYs, shoplogs en berichten over interieur voorbij.


Dit zijn mijn favoriete blogs en Youtube kanalen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en deel gerust jullie favorieten!
Hejdå!
Xx Carmen

4 opmerkingen: